fly

abordare personalizată de învățare

Academia de Aviație este o școală de formare avansată tehnologic, cu facilități excelente de instruire (vedeţi pagina facilități)

people

instructori experimentați

Cu acces la instructori calificați, accentul se pune pe furnizarea celor mai bune abilități de clasă și a noilor generații de tehnicieni și ingineri de aviație.

coupons

Strategie competitivă a prețurilor

Prioritatea noastră este să oferim cursuri de pilotaj de cea mai bună calitate la cele mai bune prețuri. Faceți parte din comunitatea noastră, vă vom asigura cea mai bună ofertă de preț.

Facilitati

Academia de Aviație oferă soluții integrate sau modulare de instruire pentru sectorul aviației, la centrul nostru de instruire din Chișinău. Oferim un mediu complet de învățare pentru cursuri, instruire practică și pregătire profesională. Toate cursurile, serviciile și facilitățile noastre sunt oferite într-un mediu de instruire ideal, care este sigur, realist și orientat spre practică.

Facilități teoretice

Aplicații practice / OJT

Cursuri

images

ATPL - 0 până la 500 de ore

Cursul PPL cuprinde aproximativ 180 de ore de liceu în 9 subiecte diferite.
Cursul de învățare la distanță a teoriei ATPL cuprinde 650 de ore de liceu, dintre care minimum 65 de ore sunt realizate în clase

Afla mai multe
images

ATPL congelat - modular

Cursul PPL cuprinde aproximativ 180 de ore de liceu în 9 subiecte diferite.
Cursul de învățare la distanță a teoriei ATPL cuprinde 650 de ore de liceu, dintre care minimum 65 de ore sunt realizate în clase.

Afla mai multe
images

PPL (A) / SEP - pilot privat

Cursul PPL cuprinde aproximativ 50 de ore de liceu în 9 subiecte diferite.
Clasa se face în paralel cu orele de zbor și puteți începe antrenamentul oricând pe parcursul anului. În conformitate cu programul nostru de antrenament, puteți începe ...

Afla mai multe
images

IR - Evaluarea instrumentului

Cursul de evaluare a instrumentelor cuprinde un total de 50 ore de zbor. Primele 10 ore sunt zborul de bază al instrumentului, dintre care primele 5 ore sunt într-un simulator FNPT II, ​​iar restul 5 sunt zbor într-un DA-40. Restul de 40 de ore sunt pregătirea pentru instrumentele de procedură, dintre care 30 de ore într-un FNPT ...

Afla mai multe

Contacteaza-ne

Republica Moldova, Chisinau, Dacia 35 st., MD-2015