F.A.Q

Cum știu ce curs să fac?

Dacă nu sunteți sigur ce curs de făcut, sunați-ne și vă putem oferi sfaturi cu privire la cel mai bun curs pentru dumneavoastră.

Ce calificări trebuie să am înainte să pot sta cursul cu tine?

Nu veți avea nevoie de calificări anterioare pentru a participa la cursurile noastre, deși pentru majoritatea dvs. va trebui să aveți o experiență de muncă anterioară în cadrul întreținerii în aviație. Dacă doriți mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați.

Trebuie să fac o citire prealabilă înainte de a participa la curs?

Nu. Vă vom oferi toate informațiile și notele de care aveți nevoie pe parcursul cursului.

Când e mai târziu, pot face o rezervare?

Recomandăm mai repede cu atât mai bine. Așa cum am spus mai devreme, putem accepta rezervări târzii, mult mai aproape de data cursului, dar riscați ca toate locurile să fie vândute.

Ce cursuri conduceți?

O listă a cursurilor noastre poate fi găsită pe pagina Cursuri.

De ce trebuie să aduc cu mine?

Trebuie să aduci cu dvs. un document fotografic, pentru a vă putea verifica identificarea. Vom accepta fie un pașaport, un permis de conducere fotografie sau o altă formă de identificare a imaginii. Nu putem accepta niciun cod care nu are imaginea ta pe ea. Toate celelalte materiale vor fi furnizate pentru dvs. Pentru studenții din afara SEE vom avea nevoie de pașaport.

Examinați examenele in-house? Dacă da, când?

Da. Deoarece suntem o organizație de formare aprobată pentru Partea 147, examenele noastre sunt organizate intern pentru toate cursurile aprobate.

Unde pot sta?

Vă oferim o listă de cazare disponibilă pe plan local.

Vreau să stau un curs cu tine, dar angajatorul meu plătește este ok?

Nici o problema. Atâta timp cât ne oferiți toate informațiile relevante pe care le cerem, putem factura compania dvs. direct.